Ga naar de inhoud

Contact

Fiets

De meest duurzame, de mooiste en makkelijkste manier om naar Far Field te komen is met de fiets. Er ligt een prachtig fietspad langs het kanaal Gent/Brugge, als je vanuit Gent komt rij je de Coupure af, de vaart af, over de brug van de ringvaart (op het eind van de Trekweg) waarna je direct links afslaat en een U-turn maakt en onder de brug door rijdt en zo langs het kanaal komt. Dan fiets je door tot je onder de 2e brug over het kanaal komt, dit is de Lovendegembrug. Je bent er bijna! Nog een kleine 5 min verder zie je aan je rechter kant een stuk vangrails en een weggetje aan je linker kant. Als je dit weggetje inslaat zie je een prachtige eik staan op de hoek van ons terrein.

wegaanduiding

fietsnet

Op fietsnet.be kan je ook je route uitstippelen naar knooppunt 29 en verder rijden naar ons veld zoals hierboven te zien.

Auto tot aan de Lobrug

In de buurt van Far Field zijn er geen geschikte parkeerplekken. We raden je aan de auto op de Lobrug te zetten en het laatste stukje te voet te doen langs het kanaalfietspad (of via de wandelpaden langs de ontginningsputten). Bovenaan de brug zijn er trappen naar beneden, onderaan is er een fietspad richting het kanaal.

Auto tot aan Lambeekstraatje

Ben je slecht ter been en moet je toch de auto nemen tot aan het veld, stel je GPS dan in op de Lostraat 72, 9850 NEVELE (NIET Lovendegem). Net na het voorrangsbord en voor het bord 50 is er een klein weggetje dat naar Far Field leidt.

Let op: op Far Field kan het erg drassig zijn. Parkeer steeds de auto langs de Lostraat.

FotoLostraat

Je kan ons altijd mailen via info@farfield.be of bereiken op 0487.36.59.03 (Steffi) of 0498.63.09.98 (Joost).

Volg ons ook op https://www.facebook.com/FarFieldPermacultuur

Hopelijk tot binnenkort,

Michiel, Steffie, Julie, Joost, Paul, Wout, Sophie en Lieven

Allen te gare

Reacties zijn gesloten.