Ga naar de inhoud

10 november vrouwvolk

Waw, veel vrouwvolk op t veld vandaag, Tine was content. Met een verjaardagsfeestje voor Laurence en taart! Jippie, nog van dat. Voor een geheel vrijblijvende offerte voor uw volgende feest contacteer info@farfield.be

Dat we de term “bakfiets” misschien iets te letterlijk nemen is nu wel duidelijk, vandaag werd onze bladmobiel gedoopt. Het bericht “deze bladkorf zal regelmatig geleegd worden” krijgt plots een nieuwe betekenis. De gemeente gaat nu helemaal low impact 😉

En opnieuw een deftige oogst vandaag, Yacon en Oka in overvloed, ook massa’s zaad van Olijfkomkommer en Oost-Indische kers. De frambozen laten ons ook nog even proeven van de zomer. Omdat het de laatste Steffie-loze week was groeven we nog snel wat verder aan onze vijver want volgende week zal t weer met de zweep zijn!